Plánovaná údržba

Každý gastronomický provoz, od nejmenšího stánku rychlého občerstvení až po velké kuchyně a vývařovny ve školách a nemocnicích, je odkázán na bezvadně fungující technologické zařízení pro přípravu, zpracování, výrobu a výdej jídel. Bez těchto strojů a zařízení je dnešní příprava jídel prakticky nemyslitelná. Aby toto zařízení co nejdéle a nejlépe plnilo svůj účel je potřeba věnovat mu péči, která k takovému stroji náleží. Často se v provozu stává, že změnou personálu, nebo prostě časem obsluha opomíná tuto péči zařízení věnovat, čímž se zvyšuje pravděpodobnost nenadálé závady.

Firma Gastroservis 24 Vám nabízí pravidelné, nebo mimořádné prohlídky Vašeho zařízení spojené s jejich údržbou a opravami, které se na zařízení vyskytují. Odvápnění topných těles např. myček a nebo konvektomatů předejde mnohem závažnější závadě, která může Vaše nepostradatelné zařízení vyřadit na několik dní. Seřízením dávkovačů a termostatů ušetříte za často zbytečně vyhozené peníze díky vysoké spotřebě mycích prostředků. Kontrolou izolací, konektorů a izolačního stavu můžete předejít vážné závadě, zkratu na zařízení, nebo vyhoření vnitřní elektroinstalace zařízení.

Nepodceňujte pravidelnou údržbu, to že zařízení zvenku vypadá čistě ještě neznamená, že je tomu tak i uvnitř.